MEDARBEJDER LOG-IN

Undervisning

På Tårnby Musikskole har vi en stab af professionelle musikere og undervisere, der brænder for musikken, deres instrument og for at inspirere og lære dig at spille og synge.

Undervisningen er for alle børn og unge i alderen 0-25 år, som er bosiddende i Tårnby Kommune.

Du har mulighed for at tilmelde dig både solo- og holdundervisning, og derudover har vi en lang række kor- og sammenspilstilbud, hvis du gerne vil synge og spille sammen med andre.

Hvornår kan jeg begynde at spille et instrument?
Der er stor forskel fra barn til barn og fra instrument til instrument, hvornår det er en god ide at gå i gang med at spille.
På hvert instrument har vi skrevet en vejledende startalder, men vi gør ind i mellem undtagelser, så kontakt musikskolen, hvis du har lyst til at begynde tidligere, end vi har foreslået. I nogle tilfælde kan vi arrangere en prøvetime.

De børn, som er så små, at de endnu ikke er begyndt i skole, kan lege musikken ind i deres hverdag på hold med jævnaldrende.

Vi tilbyder en gratis prøvetime på udvalgte instrumenter. Kontakt os på tlf eller mail og hør nærmere. Se vores undervisere præsentere instrumenterne her.

Du kan se alle vores undervisningstilbud i menuen her oven for.

image description

Kommende arrangementer

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, kulturzonen@taarnby.dk - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, musikskolen@taarnby.dk
Tilgængelighedserklæring