MEDARBEJDER LOG-IN

Hundetræf med foredrag 2/9

Lørdag d. 2. september kl. 10-15 -gratis

Vi gentager succesen fra sidste år med Hundetræf for hele familien på Kulturzonen.

Hunden er ”menneskets bedste ven”, og vores forhold til den bliver stadig vigtigere og tættere, så den af mange betragtes som et ekstra familiemedlem.

Hundetræffet bliver en dag med sjove, spændende og lærerige aktiviteter, foredrag, flotte opvisninger, mulighed for at få en god snak med trænere og garvede hundefolk samt møde skønne hunde fra lokalområdet.

Kl. 10-15: Prøv Rally Lydighedsbanen fra Amagerlands Agility og Lydighedscenter. Der er 1-2 instruktører til at hjælpe.

Kl. 10.00, 10.30, 11.00 og 11.30: Aktiv gåtur med en instruktør, som giver inspiration til ekstra stimulering på de daglige ture, så de bliver mere spændende for både hund og ejer.

kl. 10-13: Amager Fotoklub fotograferer familien med hunden i centrum.

Kl. 11-12: Foredrag om hundeadfærd med Dansk Kennel Klub kreds 1
Ofte står vi uforstående over for, hvordan vores hunde kommunikerer indbyrdes og med os. Hvad prøver din hund at fortælle med sin adfærd? Hvordan kan du afhjælpe problematisk adfærd, og hvordan påvirker dit kropssprog din hund.
Få derudover indblik i forskellige hunderacer, som de sidste 4-5 år er blevet omtalt i medierne som værende farlige ”kamphunde”. Men faktum er, at alle hunderacer kan være farlige for mennesker, hvis man driller dem, truer dem, eller hvis de er trænet til at gå til angreb på mennesker.
Få gode fif og lær de forskellige hunderacer at kende. 
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

På Amagerlands Agility og Lydighedscenters bod samles der ind til hundesport mod cancer.

Der kan købes mad og drikke fra kl. 11.30 til 14.00.

Alle hunde uanset race, handicap og herkomst er velkomne. Hundene skal blot være vaccineret ifølge dyrlægens anbefalinger.


Sted: Kulturzonen, Nøragersmindevej 90, 2791 Dragør.

image description
.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 3076 0335, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 2029 3813, ms.uk@taarnby.dk
CMS by SiteLoom