MEDARBEJDER LOG-IN

Sammenspil

Sæson 2019/20
At spille sammen med andre er både sjovt, lærerigt og musikalsk udviklende.

Ved siden af soloundervisningen er det vigtigt at du spiller sammen med andre -  det er den bedste måde at få del i det fællesskab vi har på Musikskolen, og vi ved, at miljøet omkring bands, orkester og sammenspil kan inspirere og motivere dig til at arbejde endnu mere med musikken.

Sammenspil kan være mange ting. For nogle er det at være med fast i et orkester eller band. For andre, er det at være med til projekter i løbet af året.

Din lærer aftaler med dig hvad der er godt for dig.

Musikskolen tilbyder en lang række muligheder for sammenspil, orkester, kor – fra begynderstadie til videregående niveau. Se nedenfor.

Tilmelding sker via din lærer.

Deltagelse i sammenspil er gratis, hvis du er tilmeldt solo- eller holdundervisning i Musikskolen.
Er du ikke tilmeldt solo- eller holdundervisning, er prisen 4 rater á 200 kr.


Spirerock - rytmisk rotation
1.-2. klasse torsdage kl. 17:25-18:05.
3.-4. klasse torsdage kl. 18:05-18:50.

Til Spirerock får du mulighed for at prøve alle de rytmiske band-instrumenter som bas, trommer, guitar, klaver/keyboard m.m.
Vi spiller et blandet repertoire af numre, hvor du kan prøve kræfter med de forskellige instrumenter og måske finde frem til ét som du synes er særligt interessant.
Det er sjovt og hvem ved – måske gemmer Lukas Grahams nye trommeslager sig i dig :-)

Underviser: Ali Badreldin/Jacob Broholm

Tilmeld dig her.


Sammenspil inden for egen instrumentgruppe
Inden for de fleste fag er der afsat tid til sammenspil, oftest med andre elever på samme instrument.


Guitarorkester/guitarsammenspil
Her kan guitareleverne mødes og spille sammen.

Repertoiret lægges til rette så der både er nemme stemmer til begynderen og mere udfordrende stemmer til den viderekomne elev.

Inddeles efter niveau, og vi spiller alt muligt forskelligt musik.
Der er flere hold, at vælge imellem i løbet af ugen. Du får nærmere besked ved sæsonstart.
Vi samler lejlighedsvis holdene til ét stort guitarorkester.

Tilmelding sker via din lærer.


Rytmiske bands og sammenspil
Musikskolen har mange forskellige rytmiske bands og sammenspilsgrupper inden for rock, pop, jazz fra begyndere til øvede.

Her får elever på guitar, el-bas, trommer, keyboard (klaver), diverse blæsere samt sang (kor) mulighed for at prøve kræfter i en mere band-præget sammenhæng.

Tilmelding sker via din lærer.


Slagtøjsband
Musikskolens slagtøjselever har efter et par års undervisning mulighed for at rykke ind i Marimbaorkestret. I denne gruppe indgår 5-6 af de store marimbaer samt diverse andet slagtøj.

På repertoiret er et bredt udvalg af genrer fra klassiske numre over populærmusikken og til latin-genren.

Tilmelding sker via din lærer.


Harmoniorkester HOT
HOT - HarmoniOrkestret i Tårnby - består af messingblæsere, træblæsere og slagtøj. Medlemmerne er alle musikskoleelever på fortsætterniveau, og mange af dem har lært de grundlæggende færdigheder dels hos deres instrumentallærer, og dels i Mini-HOT (se nedenfor).

HOT er et spændende og aktivt orkester med masser af musikalske og sociale oplevelser.

Orkestret er musikskolens flagskib og spiller mange koncerter på højt niveau, deltager bl.a. i DR orkesterfestival, Musikskoledage i Tivoli, på egentlige turnéer samt til konkurrencer (orkestret har bl.a. vundet en 1. pris i sin kategori ved Welt Jugendmusik Festival i Zürich).

I 2018 går orkestrets rejse går til Berlin.

Orkestret spiller næsten alle genrer af musik, fra klassisk til rytmisk og fra folkemusik til musicaludtog.

HOT øver hver tirsdag aften på Kulturzonen.

Yderligere oplysninger om HOT kan findes på orkestrets egen hjemmeside.

Harmoniorkestret MiniHOT
MiniHOT består af samme instrumentgrupper som HOT. Det er her begyndereleverne kan boltre sig og samle rutine for senere at kunne rykke op i HOT samt indgå i en række andre sammenspilstilbud.

Allerede efter kort tids undervisning hos instrumentallæreren er der som regel mulighed for at få en plads i dette orkester. For begyndereleverne giver det mulighed for at lære alle de grundlæggende færdigheder, man skal have for at kunne begå sig i et orkester.

Endvidere får eleverne fornemmelsen af de mange musikalske muligheder, der åbner sig, når så mange instrumenttyper sættes sammen. Hele syv instrumentallærere deltager i undervisningen i MiniHOT, så der er rig mulighed for også at få individuel vejledning undervejs i orkesterprøven. Orkestret øver hver tirsdag på Kulturzonen.

MiniHOT øver hver tirsdag på Kulturzonen.

Harmoniorkestret PixiHOT
Allerede fra elevens første spilledag på Tårnby Musikskole kan man deltage i begynderorkestret PixiHOT. Eleverne lærer her at orientere sig i én stemme, at holde en puls, følge en rytme, vente, når der er pause i musikken, og komme ind i sin stemme igen m.m.

Til at begynde med arbejder vi med et lettere orkestermateriale, hvor elevernes stemmer følger hinanden unisont (spiller på samme tidspunkt og ofte med præcis de samme toner), men i løbet af året introduceres eleverne også til lettere stemmeføring.

Gennem det udvalgte repertoire får eleverne kendskab til forskellige musikgenrer såsom viser, pop & rock, jazz og klassisk musik.

PixiHOT øver hver onsdag på Kulturzonen.

image description

Kommende arrangementer

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 3076 0335, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 2029 3813, musikskolen@taarnby.dk
CMS by SiteLoom