MEDARBEJDER LOG-IN

Slagtøj/trommer

Sæson 2019/20

Alt, hvad man behøver for at begynde på slagtøjsundervisningen, er et par trommestikker. Vi starter på trommesættet med det samme. De tekniske færdigheder i hænder og fødder optrænes efterhånden, og ved at starte på sættet med det samme, får eleven grundlagt en god rytmisk og motorisk forståelse.
Vi skal arbejde med forskellige stilarter, spille til sange og spille sammen.
Eleverne får, som supplement til undervisningen på trommesæt, undervisning i at spille på klassiske slagtøjs-melodiinstrumenter såsom xylofon, marimba og andre latinamerikanske instrumenter. Disse instrumenter indgår bl.a. i sammenspilsundervisningen, som vi tilbyder alle elever.

Af musikskolens sammenspilstilbud kan fx nævnes harmoniorkestret MiniHOT, det store harmoniorkester HOT, Marimbaorkestret Marimbas og de forskellige rytmiske pop/rock-sammenspilshold - Den laks skal ned og The Internationals.

Man kan også tilmelde sig klassisk slagtøj, som det benyttes i et orkester, og efter kort tid komme med i et af musikskolens harmoniorkestre. Du vil lære at spille på orkester-slagtøj som pauker, lilletromme, stortromme, bækkener, klokkespil og xylofon.

Fra 3. klasse.

10 rater á 280 kr.
 (betales månedsvis forud).

Udgift til trommestikker og eventuelt en øveplade må påregnes.

Tilmeld dig slagtøj/trommer her.

Se også mulighederne for trommeundervisning på holdet Musikkarrusel.

image description
.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 3076 0335, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 2029 3813, ms.uk@taarnby.dk
CMS by SiteLoom