MEDARBEJDER LOG-IN

Fagot

Sæson 2020/21

Fra 2.-3. klasse.
Instrument kan lejes på musikskolen.

Fagotten er træblæserinstrumenternes storebror og spiller basstemmerne, når den spiller sammen med andre. Lige som oboen har den et såkaldt dobbelt rørblad, men for at kunne spille de dybe toner, er fagottens dobbelt stå stort som oboen. Man lægger altid mærke til fagotten, fordi den er så stor og rager op over de andre instrumenter. I sin fulde længde, fra du blæser ind i røret til lyden kommer ud oppe i toppen, er den 2 meter lang. Det er jo vældig upraktisk med så langt et instrument, så derfor har man foldet den sammen, så du ”kun” skal holde styr på 1 m og 40 cm. Der findes også mindre fagotter (kvart- og kvintfagotter), som du spiller på i begyndelsen, hvis du ikke selv er så stor endnu.

Selv om fagotten er et stort og tungt instrument og tit spiller basstemmen, kan den også både spille skønne melodier og hurtigt og virtuost.

Hvis du spiller fagot på Tårnby Musikskole, kommer du til at spille med i harmoniorkestret helt fra starten, men du kan også sagtens spille sammen med fx, klaver eller strygere.

Undervisningssted: Kulturzonen.
Lærer: Leopoldo Ferris Gomez.

Se Leo præsentere fagotten her.

Hør og se fagotten her:


Tilmeld dig fagot her

image description
.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, musikskolen@taarnby.dk
Tilgængelighedserklæring