MEDARBEJDER LOG-IN

Soloundervisning

Sæson 2020/21

Det er sjovt at blive god til noget!

Når du går til soloundervisning på Tårnby Musikskole, får du hver uge 25 minutters undervisning hos din lærer. I mellem undervisningstimerne er det vigtigt, at du bruger tid på øvning derhjemme – ikke for din lærers skyld, men for din egen, så du hele tiden udvikler dit spil og mærker, hvor godt det føles stille og roligt at blive bedre og bedre.

Lærerne på musikskolen er alle selv dygtige musikere, der ved, hvad der skal til for at blive god til at spille. De vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe dig, også hvis øvningen i perioder gør knuder og ikke går helt så let.

På listen nedenfor kan du se, hvilke instrumenter, du kan få soloundervisning i. Klik ind og læs om de forskellige fag – måske er der et instrument, som du ikke kendte i forvejen, som du synes lyder sjovt.

Hvis du er interesseret i et instrument, som ikke står på listen, eller i øvrigt har spørgsmål til undervisningen, er du meget velkommen til at kontakte musikskolen.

Blæserinstrumenter. Blokfløjte
Tværfløjte
Obo
Klarinet
Saxofon
Fagot
Valdhorn
Trompet
Trækbasun
Tuba (samt euphonium og baryton)
Strygere: Violin
Bratsch
Cello
Strengeinstrumenter: Guitar
El-guitar
El-bas
Ukulele
Banjo
Tangentinstrumenter: Klaver
Slagtøj/trommer: Trommer/slagtøj
Sang: Sang


Det er muligt at leje instrumenter på Tårnby Musikskole.

image description

Kommende arrangementer

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, musikskolen@taarnby.dk
Tilgængelighedserklæring