MEDARBEJDER LOG-IN

Kor

Sæson 2020/21

Børnekor/skolekor

Enkelte folkeskoler i Tårnby Kommune har eget kor.

Den enkelte skole og korleder tilrettelægger korundervisningen og bestemmer selv sværhedsgraden af repertoiret.

Fælles for skolekorene er at der arbejdes med at udvikle en sund og naturlig sangstemme og at lære børnene en grundlæggende kordisciplin, som de kan have glæde af i deres videre musikalske liv.

Tilmelding sker direkte til elevens egen skole.

The Jokers
The Jokers er Tårnby Musikskoles ungdomskor.

Vi optager elever fra 5. klasse og opefter efter en optagelsesprøve. Både drenge og piger er velkomne.

Vi synger både klassisk og rytmisk musik, og træner forskellige klangfarver til de forskellige stilarter. Koret deltager hvert år i en række koncerter, både på Kulturzonen og ude i byen. Vi synger både a capella og med musikledsagelse i form af klaver, band eller harmoniorkester. Hvert år laver vi luciaoptog og julekoncerter, og medvirker lejlighedsvis ved større koncerter i DR, i Kastrup Bio, ved Stjerner i Natten m.m.

The Jokers er desuden aspirantkor til musikskolens elitekor Nordlys (se nedenfor).

Hvis du går til solosang eller -instrument på Tårnby Musikskole, vil vi meget gerne have dig med i The Jokers. Vi holder optagelsesprøve i begyndelsen af hver sæson, men du er velkommen til at kontakte korlederne, hvis du gerne vil søge optagelse senere på sæsonen.

The Jokers øver mandag aften på Kulturzonen.
Koret ledes af Nanna Khoury Sabroe.

Nordlys
Nordlyskoret er toppen af sangfaget på Tårnby Musikskole.

Korets medlemmer er mellem 15 og 25 år og er alle meget rutinerede sangere og korsangere.

Vi synger a cappella og med akkompagnement af klaver, band, strygere og harmoniorkester, og arbejder intensivt med klangdannelse, komplicerede rytmer, performance, mikrofonsang og flerstemmighed.

Ud over at synge masser af koncerter både i og uden for Tårnby, tager vi med jævne mellemrum på turnéer i udlandet. Vi har rejst i Norge, Island, Sverige, Belgien, Spanien, Argentina, Afrika. Kommende projekter er bl.a. en turné i Nordnorge og en nordisk koncert i Sydkorea.

For at komme med i Nordlys skal du til en optagelsesprøve, hvor du både skal synge en sang solo og vise at du kan holde en korstemme og blande ind i korklangen. Optagelsesprøverne afholdes løbende. Kontakt korlederen, hvis du gerne vil optages i Nordlys.

Nordlys øver torsdag aften i Kastrup Kirke.
Korleder er Rikke Dedenroth.

image description
.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, musikskolen@taarnby.dk
Tilgængelighedserklæring