MEDARBEJDER LOG-IN

Kor og sammenspil

Sæson 2021/22

At spille og synge sammen med andre er både sjovt og lærerigt. Noget af det dejlige ved at spille musik, er at man kan gøre det sammen med andre. At deltage i kor, bands, orkester og andre former for sammenspil er den bedste måde at blive en del af musikskolens fællesskab, og vi ved af erfaring, at det musikalske fællesskab er noget af det mest inspirerende og motiverende for din egen lyst til at fordybe dig endnu mere i musikken.

Sammenspil kan være mange ting. For nogle er det at være med fast i et orkester eller band. For andre, er det at være med til projekter i løbet af året.

Inden for de enkelte instrumenter og instrumentgrupper kan der i løbet af sæsonen være sammenspilsdage eller -projekter som din lærer tilrettelægger.

Tal med din lærer om, hvad der vil være godt for dig.

Nedenfor kan du se alle musikskolens muligheder for sammenspil, orkester og kor. Der findes et tilbud til dig, uanset om du er begynder eller mere øvet.

Tilmelding sker via din lærer.

Guitarsammenspil  
Rytmiske bands  
Slagtøjsband  
Harmoniorkestre PixiHOT
MiniHOT
HOT
Strygerorkester MiniStrings
Strings
Kor Børnekor/skolekor
The Jokers
Nordlys


Hvis du er tilmeldt solo- eller holdundervisning på musikskolen, er sammenspils- og kortilbuddene gratis.

image description

Kommende arrangementer

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, musikskolen@taarnby.dk
Tilgængelighedserklæring