MEDARBEJDER LOG-IN

Velkommen til sæson 2018/19 på Tårnby Musikskole

Har du en pianist eller rockmusiker i maven? Er du til klassisk eller rytmisk, solo eller orkester? Eller måske lidt af hvert?

Så skynd dig at tjekke Tårnby Musikskoles nye program for sæson 2018/19 ud. Vi tilbyder en masse forskellige spændende, inspirerende og udfordrende musikalske oplevelser for alle Tårnbys børn og unge mellem 0 og 25 år.

Du kan lære at synge og spille, og du kan vælge lige netop dit favoritinstrument her.

Tårnby Musikskole er et udviklende og inspirerende læringsmiljø for alle børn og unge i alderen 0-25 år med lyst til musik i livet. Der er masser af plads til, at du kan udvikle dig musikalsk og kreativt - gennem soloundervisning, sammenspil, kor, bands, orkester, koncerter og øvecamps samt på ture, rejser og møder med musikere og kunstnere.

Tårnby Musikskole er en scene, hvor du (alene og sammen med andre) kan fordybe dig, lære og få støtte til at udvikle, producere og udtrykke dig musikalsk, kreativt og kunstnerisk med de unikke talenter, du besidder.

Der er øvelokaler og studie med faciliteter til at indspille din nye sang med dit nye band.

Musikskolen er også fællesskab, fordybelse og fantasi. Et spirested, hvor du kan udtrykke dig, skrive musik, øve, vise frem og spille koncerter.

Vi glæder os til at se dig i sæson 2018/19!


Mange musikalske hilsener

Vibeke Rasmussen, Tårnby Musikskoles bestyrelsesformand
Martine Fogt, Tårnby Musikskoles leder


Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 20 29 38 13 hverdage kl. 10-15 eller sende en mail til ms.uk@taarnby.dk.

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, ms.uk@taarnby.dk
CMS by SiteLoom