MEDARBEJDER LOG-IN

Tårnby Musikskole – musik i din hverdag

Er du mellem 0 og 25 år, og har du lyst til mere musik i din hverdag, så læs med her.

Om covid-19
På Tårnby Musikskole følger vi sundhedsmyndighedernes retningslinjer omkring covid-19, så alle kan føle sig trygge ved at komme til musikundervisning hos os.

 

Undervisningen er skemalagt i lokaler, hvor det er muligt at efterleve afstandskravene, både hvad angår solo- og holdundervisning. Vores lærere og øvrige personale har særligt fokus på rengøring, udluftning og hygiejne, og vi opfordrer desuden alle vores elever til holde god håndhygiejne og blive hjemme ved sygdom. Hvis eleven ikke har været i skole, skal han/hun heller ikke komme på musikskolen. Dette gælder også, hvis eleven er hjemsendt af skolen.

Vi har desuden ændret på logistikken omkring undervisningslokalerne for at undgå trængsel på gangen. Sørg derfor for at bruge udpakningsbordene i videst muligt omfang og gå først til undervisningslokalet et par minutter, inden timen begynder. Evt. ventetid beder vi om, at I tilbringer i caféen og aktivitetsrummet.

 

På folkeskolerne følger vi skolernes praksis omkring rengøring.

Fra torsdag d. 29. oktober 2020 skal du, hvis du er over 12 år, bære mundbind, når du kommer til undervisning på Kulturzonen eller på Tårnby Hovedbibliotek. Når du kommer ind i undervisningslokalet, kan du tage mundbindet af. Hvis du går til undervisning på en folkeskole, er der ikke krav om mundbind.

 

Kontakt gerne musikskolen, hvis du er utryg eller blot har brug for at få uddybet, hvordan vi praktisk håndterer retningslinjerne.


På Tårnby Musikskole får du masser af muligheder for at fordybe dig i musikken.

Gennem soloundervisning, sammenspil, kor, orkestre, øvecamps og rejser og møder med professionelle musikere får du de bedste muligheder for at udvikle dig musikalsk og kreativt – alene og i fællesskab med andre.

På Tårnby Musikskole bliver du en del af et udviklende og inspirerende læringsmiljø, hvor du, godt hjulpet af vores dygtige og dedikerede undervisere, lærer og støttes i at udvikle, producere og udtrykke dig musikalsk, kreativt og kunstnerisk. Alt sammen med udgangspunkt i dine unikke talenter og interesser.

V tager imod tilmeldinger løbende, så kig inden for på siden her, og se om der ikke skulle være noget for dig.

Vi glæder os til at se dig i sæson 2020/21
til Fællesskab, Faglighed og Fordybelse

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 30 76 03 35, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 20 29 38 13, musikskolen@taarnby.dk
Tilgængelighedserklæring