MEDARBEJDER LOG-IN

Cirkusskole 8-11/8

Cirkus Panik kommer til Kulturzonen
Lørdag d. 8. august – mandag d. 10. august kl. 12-16 og tirsdag d. 11. august kl. 12-18
Alder: Fra 8 år til 17 år.
Sted: Kulturzonen, Nøragersmindevej 90
 

Har du en spirende cirkusartist inden i dig, og kunne du tænke dig at optræde i et stort cirkustelt til tonerne af cirkusmusik og glade tilskuere? – Så er cirkusskolen 2020 måske noget for dig!
Fordyb jer og træn som vaskeægte cirkusartister under kyndig vejledning af Cirkus Paniks instruktører og mærk suset af at stå i den magiske manege.

Vi træner lørdag til tirsdag kl. 12-16 og slutter af med en kæmpe gallaforestilling tirsdag kl. 17 i cirkusteltet.

De fire dages cirkusskole er en del af Tårnby Kommunes ekstraordinære sommeraktiviteter.

Tilmeld dig her: https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM6747

image description

Om Cirkus Panik
Cirkus Panik er en af de få overlevende gammeldags gøglerfamilier, og der flyder cirkusblod i vores årer. Vi har turneret i ind- og udland i mere end 35 år med både klassiske cirkusforestillinger, cirkusskoler og workshops. Familien Panik består af fire generationer i fuldt firspring og med stor skabertrang. Vi beskæftiger os nu med mange dele af cirkusfaget, hvilket gør os til meget mere end et almindeligt cirkus.
I cirkus Panik sætter vi en øre i at skabe anledninger til at finde legebarnet frem, både hos børn og voksne. Vi tror på at legeglæde er lig med livsglæde.
Læs mere her: https://www.cirkuspanik.dk/

.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 3076 0335, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 2029 3813, musikskolen@taarnby.dk
CMS by SiteLoom