MEDARBEJDER LOG-IN

Sommerferieaktiviteter på Kulturzonen

Sommeren står for døren, dagene bliver længere og varmere, derfor åbner vi dørene op for kreative og udfordrende uger i det fri i uge 26, 27 og 31.

Husets øvrige faciliteter er til fri afbenyttelse i de dage og tidsrum, hvor der er sommerferieaktiviteter. Kulturzonen har ferielukket i uge 28-30.

Den officielle tilmeldingsfrist er overskredet, men skriv til info@kulturzonen.net, så kan vi sikkert finde en plads til dig.
 Udendørs Krea-dage:

 

Uge 26: Onsdag den 28. juni - fredag den 30. juni kl. 10-16
Alder: 8 år +

Vi tænder bål, fyrer op for grillen alle dagene og laver snobrød og andre lækre ting.

Kom og hjælp Kulturzonens kok Jakob når han viser, hvordan man ryger mad mellem kl. 10.30-13.30. Glæd jer til at sætte tænderne i de forskellige rygespecialiteter.

Der vil være plads til spontan udendørs hygge og fælles holdspil (f.eks. rundbold, fodbold etc.).

Tårnby Naturskole bidrager med spændende aktiviteter, hvor du kan prøve kræfter med:

Onsdag den 28. juni kl. 10-15: Træsnitteri - gå i Emil fra Lønnebergs fodspor - Vi snitter små legeredskaber eller instrumenter af frisk træ.

Torsdag den 29. kl. 10-15: Byg dit eget insekthotel - Du kan bygge dit helt eget insekthotel – et kunstigt skabt habitat med det formål at skabe gode opholdssteder for insekter. Insekthotellet kan blandt andet benyttes til overvintring.

Fredag den 30. juni kl. 10-15: Kranieværksted - At samle hoveder fra døde dyr, koge dem, pille kødet af, vaske hjernen ud og blege knoglerne er grænseoverskridende ulækkert - men man får pragtfulde kranier ud af det, og man lærer samtidig en masse om anatomi.

 Værkstedsdage og luftakrobatik:

Uge 27: Tirsdag den 4. juli - torsdag den 6. juli kl. 10-16
Alder: 10 år +


I denne uge kan du udfordre dig selv praktisk og kunstnerisk som luftakrobat eller cykelsmed!

Det afholdes indendørs eller udendørs alt efter vejret.

Tirsdag den 4. og onsdag den 5. juli 10-16: Vis din indre luftakrobat!

TEATER GLiMTs professionelle artister giver undervisning i moderne cirkus og fysisk teater. Du kommer til at arbejde med akrobatik, musik og dans - både indendørs og udendørs. Hver dag er sit eget hold, men der er mulighed for at deltage begge dage for at intensivere forløbet.

Akrobatik træner balance, styrke, smidighed, selvdisciplin og samarbejde - og det er både sjovt og udfordrende. Med luftakrobatik, dans og dobbeltakrobatikøvelser får man rørt hele kroppen. Alle kan lære akrobatik, så kom glad og vær med!

Igennem fysisk teater kan en simpel bevægelse blive utrolig udtryksfuld og akrobatikkens bevægelser forme små historier. Der vil være en mini-forestilling dvs. en arbejdsfremvisning hver dag.

Husk tøj som du let kan bevæge dig i.

Torsdag den 6. juli kl. 10-16: Pimp og tun din cykel
Kom og pimp, tun og test din cykel og gør den ekstra festlig og sommerklar, før vi sammen tager på cykeltur. Vi cykler ud i det blå på cykleskattejagt - i det naturskønne lokalområde med lækker picnickurv kreeret af Kulturzonens kok, Jakob.

Amager Skovhjælpere kommer og stiller en cykelbane op, og der vil være mulighed for at spille cykelfodbold og lave andre sjove kunster på cykel. Prøv f.eks. en tur på Kulturcyklen, få en tur i Rickshaw eller test dig af på en en-hjuler.

Et cykelarrangement for hele familien!

(30 kr. pr. picnickuvert. Kræver tilmelding senest en uge før)

 Brætspil og rollespilsdage:
 

Uge 31: Tirsdag den 1. august - torsdag den 3. august kl. 10-16
Alder: 10 år +


Tirsdag den 1. august: Rollespil – ”Troldeskatten”
Kom og vær med til en hel dag med rollespil. Vi får besøg af mestre fra Rollespilsakademiet www.rollespilsakademiet.com, der kan tage alle deltagere - unge som gamle – ind i rollespillets magiske verden. Så find din yndlingsrolle frem og klæd dig på til rollespillet ”Troldeskatten”. Før spillet sættes i gang, skal der bygges sværd, trænes kampteknik og introduceres til spillets regler. Spillet er for alle uanset erfaring. Du kan også tage alt dit grej med for på ægte magisk kræmmer manér at købe/sælge eller bytte dig til noget bedre.
Du tilmelder for hele dagen. Tilmeldingsfrist senest den 6. juli.

I dagene efter kan du fordybe dig i rollespillets uendelige verden omkring forskellige brætspil.

Onsdag den 2. og torsdag den 3. fra kl. 10-16: Brætspil – væk din indre gambler
I disse dage er der mulighed for, at børn, unge og deres forældre eller bedsteforældre kan blive introduceret til forskellige typer spil og selv prøve spillene under kyndig vejledning fra Daniel Dybdal, som er professionel brætspilsentusiast.

Der bliver forklaret regler til de forskellige spil, så alle kan være med, uanset om det er første gang, man kaster sig ud i spillets verden, eller om man allerede er en garvet gambler. Der spilles bl.a. flg.
1: Klassiske brætspil - Ludo, Mølle og Dam, Skak, BezzerWisser, Konsensus, diverse kortspil og lign.
2: Avancerede brætspil - Settlers, Warewolf, Dead of Winter, Ticket to Ride og lign.

Vi spiller turneringer i forskellige discipliner, og der vil være en klippekortsordning, hvor du tjener points op pr. nyt spil du prøver, som udløser goodies i Caféen.

image description
.
Nøragersmindevej 90 - 2791 Dragør - tlf. 3076 0335, info@kulturzonen.net - Tårnby Musikskole - tlf. 2029 3813, ms.uk@taarnby.dk
CMS by SiteLoom